Program ► Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 ● Sâmbătă: 08:00 - 12:00 ● Duminică: închis

Cine suntem?

PROINVEST este o companie de familie care isi are originile la inceputul anilor ’90. Desigur, obiectul de activitate initial a fost proiectat si dimensionat la necesitatile vremurilor de atunci, astfel ca actiunile desfasurate vizau comercializarea produselor alimentare si non-alimentare. Ulterior, activitatile desfasurate au cunoscut o diversificare, domeniul abordat fiind cel al distributiei de uleiuri, acumulatori, anvelope, piese auto.


Anul 2005 devine unul de referinta pentru intreaga activitate a companiei prin abordarea timida, insa cu responsabilitate a activitatii de comercializare a utilajelor agricole. Dovada stau atat parteneriatele de lunga durata cu producatori de renume cum ar fi Claas, Lemken si Amazone, cat si extinderea zonei de vanzare la sase judete: Teleorman, Giurgiu, Arges, Dambovita, Ilfov si Prahova. Un demers firesc a constat in construirea la Alexandria a unei hale proprii necesara comercializarii pieselor de schimb si asigurarii serviciilor de service.


Aparitia centrului de vanzare la Buftea marcheaza un moment extrem de important in istoria companiei, dovedind intentiile clare de dezvoltare a companiei si de aliniere la standardele internationale impuse de piata. Din 2014, aici functioneaza un centru modern destinat desfasurarii in cele mai bune conditii a activitatii de trading cu utilaje agricole.


Fie ca vorbim despre achizitionarea de utilaje agricole, piese de schimb sau activitati de service, prin intermediul specialistilor, PROINVEST satisface necesitatile clientilor prin oferirea de solutii customizate, perfect adaptate fiecarei situatii in parte.