Program de Lucru ► Luni - Vineri: 08:00 - 17:00 ● Sâmbătă: 08:00 - 12:00

Piese de schimb

Inca de la inceput, am constientizat importanta si amploarea activitatii post-vanzare ca fiind una care sta la baza unei relatii pe termen lung cu clientii nostri. Din acest motiv, prioritatea noastra este aceea de a fi ireprosabili pe acest segment.


Lista furnizorilor nostri include companii specializate in producerea si asigurarea pieselor de schimb de o calitate superioara necesare unui business sustenabil in sectorul agricol. Principalul nostru obiectiv este de a mentine utilajele agricole ale dumneavoastra in conditii de lucru excelente prin intermediul unui serviciu performant de consultanta privind identificarea necesarului de piese de schimb, preturi competitive si livrari rapide.


Oferta noastra inseamna mai mult decat piese de schimb si accesorii. Suntem specialisti in domeniu si furnizam nu numai o gama variata de piese de schimb originale, dar si servicii precum identificare, consultanta si ofertare.


Fiecare client poate beneficia de consultanta de specialitate in fiecare dintre sucursalele Proinvest. Colegii responsabili de aceasta activitate beneficiaza de training continuu pentru a putea raspunde cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra.


Pentru detalii:


PIESE DE SCHIMB ALEXANDRIA:


Catalin POPESCU

Consilier Piese de Schimb

0745.980.088

catalin.popescu@proinvest1.ro


Adrian ULMEANU

Consilier Piese de Schimb

0740.059.336

adrian.ulmeanu@proinvest1.roPIESE DE SCHIMB BUFTEA:


Niculae SOARE

Consilier Piese Schimb

0744.706.203

niculae.soare@proinvest1.roPIESE DE SCHIMB GIURGIU:


Catalin BUTAN

Consilier Piese de Schimb

0745.343.051

catalin.butan@proinvest1.ro


Lucian STEFAN

Consilier Piese de Schimb

0756.018.960

lucian.stefan@proinvest1.ro