Program ► Luni - Vineri: 08:00 - 18:00 ● Sâmbătă: 08:00 - 12:00 ● Duminică: închis

Filozofia de afaceri

Garantia continuitatii – unul din avantajele definitorii ale unei afaceri de familie - a fost si este unul din aspectele care au contat extrem de mult in negocierile privind asocierea cu nume sonore precum cele enumerate mai jos. Parteneriatele stabile de lunga durata cu Claas, Lemkem, Amazone si Maschio Gaspardo ne onoreaza si ne obliga la o abordare profesionista.
Credem cu tarie ca increderea si profesionalismul dovedite sunt atuuri esentiale oricarei relatii de afaceri, iar principalul nostru obiectiv il reprezinta satisfactia clientului. In acest sens, acordam o atentie deosebita fiecarui client in parte, iar faptele noastre de pana acum sunt dovada clara si de necontestat al acestui principiu.


Preocuparea noastra zilnica este aceea de a gasi cele mai bune solutii pentru fiecare client deoarece necesitatile lui devin prioritatile noastre. Comunicarea este elementul esential care sta la baza oricarei relatii de afaceri de succes. Ne dorim parteneriate pe termen lung, astfel ca responsabilitatea si calitatea serviciilor oferite reprezinta standarde ale activitatii noastre.